Samen Krachteik | Potje relatie opbouwen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/07/2018
19:30 - 22:00

Locatie
Station026

Categorieën Geen Categorieën


10 juli Samen Krachteik | Potje Relatie opbouwen

Het thema van deze netwerkavond is potje relatie opbouwen. Al spelend ontvang je nieuwe inzichten, verdieping in de relatie met elkaar en is er vooral plezier. Elkaar beter leren kennen en zo helder krijgen waar jij de ander mee kan helpen én andersom. Wij geloven dat goede relaties en zorg voor je netwerknieuwe klanten oplevert. Na deze avond ga je energiek en geïnspireerd weer naar huis.

Onder dit bericht kun je je voor deze avond opgeven.

Ben je deelnemer van Krachteik dan ben je van harte welkom. Ben je geen deelnemer, maar zou je willen komen kijken, geef je dan ook op via de link.

Wat is de netwerkbijeenkomst Samen Krachteik?

Elke maand zetten 2 initiatiefnemers van Krachteik een netwerkbijeenkomst neer waaraan je vrijblijvend kan deelnemen of die je kunt initiëren. Geen vaste contributie, maar wel een bijdrage aan de kosten voor inkopen. Denk aan een bedrag van € 10,-. Meestal vinden de bijeenkomsten plaats in Station026 in Arnhem.

Een afwisselend programma om te netwerken vormt de leidraad. Dat wil zeggen 2 á 3 mensen uit Krachteik organiseren deze avond. Aan het einde van de avond staan er 2 nieuwe initiatiefnemers op die het stokje krijgen overgedragen. We laten daarmee zien waar we voor staan, namelijk gelijkwaardig en samen.

Het biedt de mogelijkheid jezelf en samen te laten zien voor elkaar. De inhoud van de avond wordt bepaald door deze initiatiefnemers, maar valt wel binnen het kader van Krachteik. Het programma heeft naast elkaar ontmoeten als doel de verbinding en relaties met elkaar te versterken. Het levert eigen inzichten op of biedt de mogelijkheid andere(n) te helpen. Met anderen bedoelen we sociaal maatschappelijk of ondernemers onder elkaar.

Praktische gegevens

dinsdag 10 juli van 19.30 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Station 026, Mr. E.N. van Kleffenstraat 6 in Arnhem. Parkeren is gratis.

De avond is inclusief een hapje en een drankje en kost 10 euro. Graag contant afrekenen. Via de link geef je je op. Mocht je onverwacht niet kunnen. Je kunt tot 3 werkdagen van te voren kosteloos afmelden.

Mocht je onverhoopt op de dag zelf nog moeten afzeggen bel dan Mirjam of Petra of stuur een appje.

Onze mobiele telefoonnummers zijn:

Mirjam 0648420200 | Petra 0621273635

Aanmeldingen

Petra Steffens
Mirjam de Nooij-Wittenberg
José Wissenburg
Peter Hubers
Nicole Binnendijk
Gerard Buijze
Onne van Deventer
Marc Nickel
Fons Snelder
Miranda Leijser + 1
Ellen Ververgaert
Marjon Meulenbrugge-Heijnen
Monique Cornielje
Esther Sanders
Eli te Winkel
Ruurd van Dijk
Erik Peters
Erwin Linders
Astrid Feijen

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.