Deelnemers tovertafel

Studenten Astrum College

En met onze opdracht, iets op de kaart zetten, is het begonnen. Wij zijn Mick van Aalten, Daphne van der Heijden, Bram Hubers, Fatoumata Jaiteh, Marcel Struik, Jamaila Peters, Jordy Geilen en Lesley Maas.

Studenten Astrum college

Coöperatie Krachteik

Diverse ondernemers uit ons netwerk dragen een steentje bij om van dit gezamenlijke project een succes te maken. Samen bereiken we eenvoudig meer. In het ondernemerscafé hebben we de studenten een zet in de rug gegeven. De bereidheid is ontstaan om samen een onvergetelijke avond neer te zetten met de Blije tovertafel.

cropped-Logo-Krachteik-november-2-aangepast.jpg

Gastheer Miel Verstappen

Happy Miel brengt mensen in beweging. Met humor, met spel of door de juiste vragen te stellen. Met zijn ervaring als manager én als cabaretier brengt hij een (groeps)proces op gang en stuur het de juiste kant op. Hij is op zijn plek als presentator of dagvoorzitter, maar verzorgt ook complete workshops en voorstellingen. Of een combinatie. Want elke organisatie is anders, net als de mensen die er deel van uitmaken. De vraag is wat ú wilt.

Vanavond gaan we de beweging meemaken.

Miel

Voor ondernemers: Sabine de Bruijn van Dat is de Vraag!: Feedback geven

Feedback geven aan collega’s, partners, klanten lastig?
Niet met deze 4 stappen.

Je herkent het vast wel, er zit je iets in de weg in de communicatie met iemand, en dat zul je nu moeten gaan aankaarten bij desbetreffende persoon.

Dat kan lastig zijn. Met name omdat we vanuit onze emotie geneigd zijn om in de “ja maar jij….” vorm te gaan praten. We denken als het ware niet meer bewust na over hoe we op de ander overkomen en reageren peilsnel zonder dat we beseffen ook een keus te hebben in wat we gaan zeggen en hoe we dat doen.

Hoe kan het dan wel? Dat leer je in 4 mooie stappen in deze workshop over effectief en prettig communiceren met de mensen om je heen.

sabine

Wijnproeven tijdens de wijnproeverij van Wijnhandel Appeldoorn

Gestoeld op eeuwenoude ervaring nam Arnoud Appeldoorn het roer van zijn vader in 2000 over. Anno 2012 selecteert de vierde generatie Appeldoorn zelf haar wijnen en gedistilleerd, rechtstreeks vanaf het Château en de producent.
Met trots werden wij in 2010, 2011 en 2012 in de wijnalmanak van cuno van ’t hoff uitgeroepen tot importeur met het beste wijnassortiment van €5 tot €10,00! 

Appeldoorn logo

Genieten van magische Ted McKoy Alders

De oude tijd van bedrog en schijnheiligheid waar de verhalen verteller, kwakzalver, charlatan of alchemist, eenieder een poeder of drankje probeerde te verkopen, dat zieke, zwakke of voorzichtige lieden terstond van hun kwaal kon genezen, en gezondheid en rijkdom ten deel zou vallen. Ted McKoy presenteert een programma waarin de middeleeuwse goochelarijen en tovenarijen getoond worden met een grote scheut humor van deze tijd. Ted McKoy werkt omringd door nieuwsgierig publiek en prijst zijn wondermiddel aan de standwerker op de markt nog steeds doet.  Onderscheiden met o.a. Duitse Kunst en Cultuurprijs 2009, en in 2016 voor de tweede maal het Europees kampioen straat goochelen.

TED McKOY (002)

Genieten van heerlijke koffie van Carry's koffie

Mobiele koffie

Carry’s Coffee verzorgt het beste mobiele kopje koffie.

Heeft u eerder kennis gemaakt met de barista van Carry’s Coffee? Een barista is, zoals een sommelier van de wijn, een kenner van het product koffie. Hij heeft de kennis in huis hoe de verschillende espressovariaties (zoals cappuccino en latte macchiato) op professionele wijze te bereiden.

Voor ondernemers: In flow komen bij bedrijfspsycholoog Mark Theelen

Mijn levensweg, de studie psychologie en uiteenlopende werkervaring heeft geleid tot de ontdekking waar het zit. De regie, de grip om effectiever én prettiger samen te werken, te presteren.  In de trainingen van Succes en Geluk Nu streven we naar eenwording (flow) met onze taak en omgeving; optimale beleving.
In kwaliteit, welzijn en prestaties. Met mensen die echt het optimale eruit willen halen, wil ik grenzen verleggen. Omdat het leuk is en ik me niet neer wil leggen bij “het went wel”.

mark_klein_400x400

Speel het Imagospel bij Henriette Visser van Studio MoSK

Met Henriette Visser van Studio MoSK. Hoe zie jij jezelf? Hoe zien anderen jou? Ontdek hoe waardevol de werking van je uitstraling is. Op een speelse en interactieve manier gaan we aan de slag met de vragen van het Imago Spel. Super leuk en interessant om te doen met bekenden en onbekenden, collega´s, (zaken)partners of vriend(inn)en. Door samen te spelen krijg je mooie inzichten. Je kunt concrete vragen stellen over je uiterlijke presentatie. Je ontvangt feedback en waardevolle en persoonlijke tips om je aantrekkingskracht te vergroten.

Henriette Visser

Wordt bewust wat je communiceert naar je klanten met Mirjam de Nooij-Wittenberg van Buro Sprint

Voor ondernemers: Hoe zichtbaar ben je voor jouw klanten? Dat is een interessante vraag die je kunt meten door te kijken naar je social media volgers en Google Analytics. Als je merkt dat je niet in actie komt door deze cijfers, ben je hier aan het juiste adres. In deze 1 op 1 sprintsessie zie je letterlijk op welke manier je zichtbaar bent voor jouw klanten en kijk je vanuit een ander perspectief naar je eigen business en inzet van communicatiemiddelen. Na deze sessie, ga je gericht en vol energie stappen zetten om je zichtbaarheid te vergroten. Dat is sprinten met de juiste inzichten. Ik ben heel benieuwd wat jouw volgende stappen zijn.

FB UITINGEN (14) (002)

Maak een leuk moederdagcadeau met Marjon Meulenbrugge van Florem et Art

“Van jongs af aan ben ik verknocht aan de natuur.” Tijdens wandelingen in het bos met mijn vader leidt mijn nieuwsgierigheid en fascinatie voor alles om mij heen tot tal van vragen aan hem. Gelukkig is hij docent biologie en kan hij mij van alles vertellen, uitleggen en bijbrengen. Hier vindt mijn passie voor de natuur zijn voedingsbodem. En deze passie is de bodem voor mijn werk voor Florem & Art.
Maak vanavond samen met mij een leuk cadeau voor moederdag!

Marjon

Laat kaarten leggen en luister naar coach Elisabeth Hamaekers

Spiegels van de ziel. Dat is de manier waarop ik werk met de Tarot kaarten. Durf jij te kijken naar jezelf? Ook naar je blinde vlekken? Ik werk als trauma en stress coach graag met de Tarot kaarten.
Meteen de diepte in! En in eerlijkheid en met veel humor naar jezelf kijken.
Schuif gewoon bij me aan, we maken er samen iets moois van.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laat je fotograferen door Ruurd van Dijk van ADA Fotografie

Ada zoekt de essentie van het te fotograferen onderwerp of object. Het gaat meer om de impressie die iets oproept dan om de onmiddellijke herkenning. De gevoelens en gedachten die de foto bij de kijker los maakt staan voorop. De focus ligt op ruimte en rust.

Ruurd maakt de mooiste foto’s.

Ruurd Ada

Kom meedoen met intuïtief schilderen met Monique Cornielje

Zomaar heerlijk vrijuit schilderen. Je creativiteit z’n gang laten gaan. Even niet in het hoofd zitten. Niet nadenken over wat het moet worden. Gewoon met verf en penseel in de weer en dan verrast zijn over wat er verschijnt.

Zo creëren we samen een kleurrijk schilderij, dat we aan het eind van de avond laten veilen voor het Tovertafel-doel!

 

Foto Monique Cornielje aug. 2016 P1010740

Ontmoet Mr. Paul Fechner van 026 Notariaat

Onze klanten beoordelen ons notariskantoor in Arnhem als vertrouwd en netjes geprijsd. Daarbij staan we bekend om onze vriendelijk service, snelle behandeling en duidelijke uitleg. Ons kantoor wordt gemiddeld beoordeeld met een score van 8.7.
Vanavond draag ik graag een steentje bij en maak ik bekend wat we samen hebben bereikt.
Met plezier zal ik de cheque overhandigen aan de organisatie.

Digitale montage 026 Notatiaat Arnhem orginele map D11115