In the picture

Wil jij hier ook bijstaan met jouw ondernemersverhaal?

Stuur een mail naar secretariaat@krachteik.nl en we maken het samen waar!

Onderstaande profielen worden gemaakt door Krachteik-deelnemer Petra Steffens van Petra tekst&taal. Met dit profiel laat je kort en bondig een heldere indruk achter. De profielen kun je gebruiken voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld op Linkedin, Facebook etc.

Ondernemersprofielen

_ADA4554-PORTRET-GERAIk ben Géra Nieuwenhuis, Aloë Vera Arnhem is de onderneming die ik vertegenwoordig
80 % van onze lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in de darmen. Verontreiniging vanuit de darmen verspreidt zich al gauw over het hele lichaam. Het drinken van natuurlijke Aloë Vera geeft het lichaam bouwstenen om zich tegen invloeden van buitenaf te wapenen. Met Aloë Vera Arnhem verkoop ik deze producten van Forever Living Products (FLP), een internationaal bedrijf.

Meer energie dankzij Aloë Vera
In mijn omgeving valt het me op dat mensen op allerlei manieren gezondheidsklachten proberen te voorkomen. Met Aloë Vera zie ik dat mensen fitter en energieker zijn, dankzij het gebruik van deze puur natuur producten. Ik word er heel blij van als ik zie hoeveel lichamelijke verbeteringen er optreden bij anderen, dat stimuleert me om nog meer mensen te helpen.

Netwerkmarketing
Met het verspreiden van de Aloë Vera producten van FLP, de makers, draag ik bij aan de voortgang van een gezond en natuurlijk product. Dat doe ik met trots; een mooi en eerlijk, gezond product dat zichzelf verkoopt via netwerkmarketing. Hiermee werk ik aan een gezonde toekomst voor mezelf én mijn omgeving. Ook financieel gezien! Bovendien help ik anderen dit ook te ontdekken.

Opbouwen van een netwerk
Met FLP bied ik een andere manier van werken; meer vrijheid en financiële zekerheid. Dat gun ik iedereen. Mensen die, net als ik, enthousiast zijn over de Aloë Vera producten, help ik met het opbouwen van een gezond netwerk en een mooi inkomen.

Zoals mijn begeleiders mij begeleidden, zo begeleid ik anderen naar een goed werkend netwerk. Naast de begeleiding en training van Forever Living Products maak ik daarbij – onder andere – gebruik van mijn kwaliteiten als NLP coach.

Met mij tref je een eerlijk en enthousiast persoon, iemand met aandacht voor mensen en die hen graag begeleidt in persoonlijke ontwikkeling. FLP is geschikt voor iedereen die:
• enthousiast is om aan een gezonder leven te werken
• een goed inkomen wil opbouwen
• veel wil leren
• samen wil werken met een enthousiaste club mensen.

Doe jij mee?
Neem contact op via nieuwenhuis.gera@gmail.com of bel 06-10881090

Frits_Opdam-ZW-42271Aangenaam: Frits Opdam, ambassadeur van LifePlus.

ASKJA
Ruim 20 jaar was ik eigenaar van Reisorganisatie Askja Reizen – specialist in reizen naar IJsland, Canada, Alaska en andere natuurbestemmingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid waren altijd erg belangrijk, dat past bij mij. Met een trots hart verkocht ik mijn bedrijf in 2008. Als adviseur blijf ik betrokken en reisliefhebber blijf ik ook, maar het was tijd voor andere idealen: een stiltecentrum creëren, een plek vol rust. Wanneer die plek er komt weet ik nog niet, voorlopig ben ik enthousiast ambassadeur van Lifeplus!

Waarom Lifeplus?
Als ambassadeur gebruik ik de natuurlijke voedingssupplementen die Lifeplus produceert. Ik voel me goed en energiek. Een gezond lichaam, een gezonde geest, gezonde financiën en gezonde relaties doen er voor mij toe. Met Lifeplus laat ik zien dat gezondheid belangrijk voor mij is, het biedt mij de mogelijkheid een win-win situatie te creëren en samen te werken met anderen. De Lifeplus-idealen zijn mijn idealen: Mensen helpen zich goed te voelen.
Life plus betekent:
• gezonde producten,
• een goed werkend beloningssysteem,
• fijne mensen om mee samen te werken,
• groei voor mezelf en mijn omgeving.

Gezondheid
Door allerlei invloeden en omstandigheden krijgt ons immuunsysteem voortdurend uitdagingen te verwerken en wordt zwakker naarmate we ouder worden. Dit gaat van 100 % gezond naar soms wel slechts 30 % gezond. Gezonde natuurlijke voedingssupplementen voeden het immuunsysteem en verbeteren het afweermechanisme van het lichaam. Langer gezond leven is het resultaat.

Geschikt voor iedereen.
Regelmatig zeg ik: ‘Deze middelen houden je weg bij de dokter.’ Medicijnen die ik nodig had na een licht hartinfarct, enkele jaren geleden, heb ik niet meer nodig. Dankzij positieve ervaringen beveel ik de producten als vanzelf aan. Zo verspreiden deze zich via aanbevelingsmarketing.
Ik ben enthousiast! Het beloningssysteem klopt en de producten zijn goed. Iedereen kan meedoen bij Lifeplus, jij dus ook! Gun jij je lichaam het beste en wil je een extra inkomen genereren door actief aan te bevelen, dan is Lifeplus geschikt voor jou.

Voordelen:
• iedereen kan het
• er is geen risico
• er is geen investering nodig
• geen druk van harde verkoop
• ervaringen met elkaar delen
• in eigen tempo werken aan klantenkring
• opleiding door ervaren mensen en deskundigen
• iedereen is gelijk, geen hiërarchie

Belangstelling? Ik begeleid je dit met plezier uit te dragen. Bel me op 06-25084385

.onne

Ik ben Onne van Deventer, eigenaar Van Deventer Producties.

Als kind al hield ik enorm van verhalen. Die liefde is nooit overgegaan. Tegenwoordig creëer ik mijn eigen verhalen. Al ruim 10 jaar schrijf ik scripts en scenario’s. Voor de genres drama, misdaad en komedie heb ik een voorkeur. Een passie voor zowel de traan als de lach.

Na de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming werkte ik enkele jaren als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Daar bracht het toeval mij een verzoek voor een videoproductie van een Mozaïekworkshop. Met plezier waagde ik me hieraan. Het resultaat oogstte lovende woorden van opdrachtgever, familie, vrienden én collega’s. Dit motiveerde mij om mijn talenten verder te ontwikkelen met een beroepsopleiding in de audiovisuele sector, welke ik ben gaan volgen bij Open Studio in Amsterdam. Van Deventer Producties is hiervan het resultaat, waarmee ik vol passie videoproducties, films en promotievideo’s op maat produceer voor bedrijven en particulieren.

Visie
Mijn videoproducties kenmerken zich door het enthousiasmerende karakter dat er van uit gaat. Mijn visie is: kort houden, een beetje ludiek en het enthousiasme wekken. Dat is wat promotievideo moet doen: enthousiasmeren meer nog dan informeren.

Ik zet me volledig in door me goed in te leven in de opdracht, waarbij ik altijd kwaliteit en authenticiteit zoek. Met mijn empathische vermogen haal ik het beste uit mensen tijdens het productieproces, wat alle videoproducties ten goede komt. Als muzikant, welke ik ook ben, weet ik het juiste genre muziek bij een thema te zoeken, een meerwaarde van mijn bedrijf. De sfeer van de muziek past bij de beelden die men ziet en het gevoel dat het opwekt.

Missie
In elke opdracht zoek ik de creatieve uitdaging om mijn vaardigheden optimaal in te zetten en een fantastisch product te scheppen zodat mijn klanten de juiste promotie kunnen maken. Telkens opnieuw haal ik er het optimale uit voor de juiste promotie voor een product of dienstverlening. Dat is mijn missie.

Een videoproductie is altijd inclusief:

  • een dagdeel opname
  • script, draaiboek
  • tussentijdse presentatie
  • montage en nazorg
  • mijn positieve eigenschappen: helikopterview, sociaal betrokken en groot inlevingsvermogen

Weten wat ik voor jou kan betekenen?
Mail vandeventerproducties@gmail.com  of bel 06- 81929908.
www.vandeventerproducties.nl

946201_487903591290316_1161816906_n

Peter Hubers

Initiator Krachteik | Oprichter Spiritaccountancy & Maatwerkadviseurs

‘Alles wat ik tot nu toe geleefd en beleefd heb leidde mij tot de oprichting van Krachteik. Dat maakt Krachteik tot wat het nu is; volop in ontwikkeling en op een organische manier groeiend.’

Ik geloof in een transparante samenleving waar mensen werken op basis van gelijkwaardigheid, waar we met elkaar zorgdragen en verantwoording nemen voor gezonde financiën, gezonde mensen en een gezonde planeet. Krachteik is daarin de verbindende factor. Alles wat goed is voor mens, maatschappij en planeet hoort thuis in Krachteik.  Een belangrijke meerwaarde daarin is een complementaire aanpak, die behalve in Krachteik ook tot uiting komt in mijn ondernemingen Spiritaccountancy en Maatwerkadviseurs.

Gezond ondernemerschap
Met Spiritaccountancy en Maatwerkadviseurs ondersteun ik mensen bij gezond ondernemerschap. Gezond zijn willen we allemaal, net als financieel gezond zijn en gezonde relaties hebben. Gezond ondernemen hoort daarbij. Dat betekent niet alléén maar geld verdienen. Succesvol en gezond ondernemen draait vooral om gezonde relaties met je naasten én je klanten!

Accountancy nieuwe stijl
Dankzij jarenlange ervaring in de accountancy kan ik wel zeggen dat ik behoorlijk thuis ben in de wereld van cijfers en maatwerk. Niet iedereen houdt zich hier met plezier mee bezig. Cijfers geven een heel concreet beeld van hoe het met een onderneming gaat. Dat biedt een mooi uitgangspunt voor ontwikkeling.

Naast zicht op de financiële kant laten cijfers ook zien hoe het met de ondernemer gaat. In ondernemerschap draait namelijk alles vooral om de ondernemer zelf! Heeft deze het goed, dan vaart het bedrijf hier wel bij. Wat goed is voor de ondernemer is namelijk ook goed voor zijn of haar klant.

Hoe gaat het met jou als ondernemer!
Samen met ondernemers kijk ik naar hoe het gaat in de onderneming. We brengen bedrijfsprocessen in kaart en stemmen deze op elkaar af.  Alles op jouw eigen manier en in jouw tempo. Vragen die daarbij komen kijken zijn: ‘Met welke facetten in de onderneming houd jij je bezig?’ en ‘Welke aspecten hebben invloed op jouw ondernemerschap?’ Dat kan variëren van marketing tot acquisitie, van administratie tot financieel beheer.

Loop je ergens vast, dan vertaalt zich dat in je business. Groei in je onderneming loopt gelijk op met je persoonlijke ontwikkeling. Dáár kijken we naar en van oplossingen maak ik je bewust. Aandacht schenken aan wat jij belangrijk vindt brengt als vanzelf een verandering met zich mee.

Heb jij spirit voor je bedrijf en wil je aan de slag met dat wat je belemmert? Bij mij ben je aan het goede adres. Maak vrijblijvend een afspraak voor een ontmoeting! Telefoon 0610 939 785

petrasmiling_ada0753-002

Petra Steffens |Petra tekst&taal

‘Schrijven is simpelweg een prachtige manier om uitdrukking te geven aan wat je bezighoudt of wilt delen.’

 

Met plezier schrijven doe ik al vanaf de basisschool; lekker opgaan in mijn eigen fantasie, dat was mijn fijne wereldje. Aan een carrière als schrijver denk ik dan nog lang niet.

Nieuwsgierig en luistervaardig
Mijn carrière in de reisbranche leert mij dat in contact met mensen zijn mij boeit. Aandachtig luisteren en nieuwsgierig zijn naar wat er leeft bij de ander is wat ik iedere dag doe. Wat schrijven betreft blijft het bij kladjes met de wensen van mensen. Jaren later, als ik van hot naar haar gereisd heb, pak ik het schrijven op. Voor een cultuurmagazine interview ik amateurtheater gezelschappen en maak er artikelen over. Luistervaardig zijn komt goed van pas en nieuwsgierig zijn doet wonderen. Mijn schrijversknopje is aan!

Schrijven maakt blij
Lang twijfel ik of ik wel goed genoeg ben in schrijven. Maar schrijven maakt me blij. Een paar cursussen bij de Hogeschool voor Journalistiek geven me een extra boost. Zo ontpopt zich steeds meer de schrijver in mij. Van mijn passie maak ik mijn beroep en in 2012 start ik mijn onderneming Petra tekst&taal.

Zichtbaarheid
Met Petra tekst&taal help ik ondernemers hun boodschap verwoorden. Op een website, een platform, op sociale media, in een brochure, een flyer of een advertentie. Het maakt eigenlijk niet uit. Teksten spelen op zoveel verschillende plekken een leidende rol. Het commerciële schrijven zoek ik op voor bedrijven, samen met auteurs maak ik hun artikelen krachtiger dankzij mijn eindredacteurschap voor een tijdschrift. Telkens houd ik me bezig met de juiste boodschap overbrengen en het de ontvanger zo gemakkelijk mogelijk maken. Tot de kern komen dus.

Geschreven portretten
Naast kernachtig schrijven werk ik vooral ook aan zichtbaar zijn. Dat is mijn missie. En dan vooral de mens achter de onderneming. In persoonlijke gesprekken ontmoet ik de mens achter het bedrijf, het product of een dienstverlening. De daaruit volgende verhalen noem ik geschreven portretten. Een must voor iedere ondernemer omdat het de kans geeft te vertellen waarom je doet wat je doet! Iedereen heeft zijn of haar eigen gave verhaal.  Dat de wereld inbrengen – zodat anderen zich met jou kunnen verbinden – is waar ik met plezier mijn talent voor inzet. Iedereen verdient het om zichtbaar te zijn als mens.

Zin om mij te ontmoeten? Ik jou wel! Bel of mail me gerust.
06 21 27 36 35 |info@petrasteffens.nl | www.petrasteffens.nl

logo-trans-small