Krachteik

Netwerkcafé 15 dec 2016

De traditionele wereld van sparen, lenen en betalen verandert in een razend tempo. Banken en verzekeraars oriënteren zich nadrukkelijk op hun positie in de nabije toekomst. De zogenaamde Fintech economie komt op toeren en er melden zich steeds meer nieuwe spelers op het toneel. Een onderdeel van deze beweging is crowdfunding.

Lees meer …..

Innovatie Sprint 12 januari 2017

In Krachteik willen we naast zorgdragen voor People, Planet & Profit vooral ook zorgdragen voor elkaar! Maar hoe geven we dat praktisch vorm? Daarvoor is input van betrokken Krachteikers gewenst. Door samen te werken en mee te denken geven we de ontwikkeling van Krachteik weer een duw in de goede richting.

Lees meer …..

KerstONTmoeting 23 december 2016!

De Krachteik kerstONTmoeting: interessante mensen, vuurkorven, groene loper, gluhwein, eten, drinken, live muziek en nog meer.
Wees welkom in deze feestelijke ambiance om dit jaar in Krachteikstijl af te sluiten. ONTmoet nieuwe mensen en kom helemaal in de kerstsfeer. En natuurlijk klinken we op een succesvol 2017.

Lees meer …..

Netwerkcafé 18 januari 2017

Als je mensen vraagt wat ze echt belangrijk vinden is het meest gegeven antwoord: gezondheid! Dr. Louis Ingnarro won in 1998 de Nobelprijs voor geneeskunde voor zijn onderzoek naar de preventie van hart- en vaatziekten in relatie tot Nitrix Oxide. (N.O.)  Ons cardiovasculaire systeem is afhankelijk van N.O.

Lees meer …..

In het nieuws, november 2016

Artikel in Eigen!Arnhem eigenarnhem

Ik bruis er nu nog van........

“Ik bruis er nu nog van, bijzondere ontmoetingen gisteravond bij Krachteik. Echt een bijzonder fijn netwerk. Kom het ervaren!”

“Inderdaad een hele bijzondere avond gisteren,bedankt voor de uitnodiging. Bedankt voor de duidelijke uitleg wat Krachteik inhoudt. Erg mooi initiatief.”

Krachteik netwerkcafé, 9 november 2016 in de nieuwe locatie Station026 in Arnhem. Mooie ambiance en mooie mensen die elkaar vanavond hebben ONTmoet. O.l.v. Sabine de Bruijn van www.datisdevraag.nl 4 minuten non-verbale communicatie. Bijzondere ervaringen en nieuwe inspiratie is opgedaan. Netwerken in Krachteik is veel meer dan business halen. Zorg dragen voor elkaar, samenwerking vinden, gezien en gehoord worden en werkelijk jezelf kunnen zijn! En Krachteik draagt bij aan sociaal ondernemerschap waar aandacht is voor onze medemens en leefomgeving.

Kom kennis maken en ervaar de mogelijkheden die we samen hebben. Eerstvolgende Krachteik netwerkcafé is 15 december a.s.

img_5975

img_5971

img_5992

img_5977

buttonbutton-3[contact-form-7 404 "Not Found"]

Krachteik: Netwerk(en) met een sociale missie!

In Krachteik leveren we bijdrage aan People, Planet & Profit. Ondernemers in Krachteik werken op de meest natuurlijke manier samen om een gezonde, eerlijke en duurzame business te creëren. Een deel van onze profit besteden we aan goede doelen.

Onze samenwerking is gebaseerd op gelijkwaardigheid, transparantie, vrijheid, veiligheid en respect.

Door te investeren in elkaar, samen te delen en elkaar te inspireren creëren we bij Krachteik groei en leveren we samen een bijdrage aan een gezonde maatschappij, gezonde relaties en gezonde financiën.

Platform
Krachteik biedt een platform voor duurzame samenwerking, ontwikkeling en groei. De EIK in Krachteik staat voor Eenheid Is Kracht.

Welkom
Krachteik nodigt jou van harte uit mee te doen in deze krachtige samenwerking.

Voel jij je aangesproken, wil je meer informatie of heb je een brandende vraag? Bel een van onze ambassadeurs of kom gewoon kennismaken.

Je bent van harte welkom!