Maatschappelijk

estudiarenextranjero

Sociaal van betekenis zijn geeft waarde aan Kracheik en de individuele deelnemers. Het geeft je onderneming extra betekenis. Als individuele onderneming is het echter niet eenvoudig om krachtig inhoud te geven aan sociaal ondernemerschap. Het gaat vaak ten koste van productiviteit en rendement. Om als individuele ondernemers ook de voordelen van sociaal ondernemen te ervaren is samenwerken de oplossing. De Coöperatie Krachteik adopteert als collectief maatschappelijke initiatieven om er echt zorg voor te kunnen dragen. Samen kunnen we namelijk de nodige impact hebben.

Als individuele deelnemer in Krachteik heb je de mogelijkheid je aan één of meerdere initiatieven te verbinden. Daarmee toon je als onderneming een sociaal gezicht, geef je meer betekenis aan je ondernemen en vergroot je de zichtbaarheid van je eigen onderneming. Ook heb je de vrijheid initiatieven en projecten in te brengen in het Adoptieprogramma. Als collectief maatschappelijk impact creëren levert de deelnemers in Krachteik ook de nodige impact op. Op deze wijze is sociaal ondernemen voor alle betrokkenen betekenisvol. Met minder moeite meer bereiken.

We zijn gestart met Stichting Pay it Forward Huissen, het Timmerhuis in Arnhem, de Stichting Facelift in Arnhem en in samenwerking met studenten van het Astrum College in Velp organiseren we een mooie actie voor een ’tovertafel’ voor de instelling Hamerstaete in Westervoort.

Geadopteerde initiatieven