Krachteik Innovatie Sprint

Kom in de startblokken als je concrete hulp kunt gebruiken om je doelen te bereiken of succesvol wilt starten!

images (12)

Open innovatie

Het is een geweldige ervaring als je vanuit praktische ervaring en kennis wordt geholpen met vooruitgang. Ervaar de kracht van samenwerken in de Krachteik Innovatie Sprint. Innoveren, vernieuwen met een massa denkkracht en ondersteuning die je als een wind in de rug vooruit stuwt!

KIP2

Wat is het?

De Krachteik Innovatie Sprint is een open innovatie. Als “sprinter” houd je een korte pitch over je bedrijf, organisatie, doelen en ideeën voor het team deelnemers. Samen formuleren we voor jou de juiste vragen om vervolgens de antwoorden te vinden om je ambities om te zetten naar praktisch uitvoerbare daadkracht.

Door samen te werken bereik je meer!

In de Krachteik Innovatie Sprint maak je gebruik van een team dat alles uit zich haalt om jou van dienst te zijn. Jij bent de belanghebbende en het team is er speciaal voor jou! In een sessie van ca. drie uren krijg je de ‘boost’ die je verder helpt.

Voor wie is het?

Voor ondernemers en instellingen die hun plannen snel en concreet succesvol willen uitvoeren. Daarmee is de Krachteik Innovatie Sprint ook interessant voor starters!

Een leerzaam en inspirerend proces voor de sprinter, én voor de deelnemers.

Interesse in een Krachteik Innovatie Sprint?

Meld je aan via hart@krachteik.nl en er wordt contact met je opgenomen.

[vc_willow_spacer]

[vc_carousel slides_per_view=”4″]