Ervaringen

Waarom wij deelnemen

Elisabeth Hamaekers, coach. Telefoon 0614 79 77 50

“Krachteik biedt de ruimte op een gezonde manier anders te denken en anders te ondernemen. Maatschappelijk verantwoord samenwerken staat centraal, kennis en ervaringen worden gedeeld en mensen dragen zorg voor elkaar. Het voelt als thuiskomen.”

Tjeerd van de Polder, jurist. Telefoon 0623 82 48 40

“Binnen Krachteik zoek ik verbindingen om op open wijze samen te werken met anderen en zo mezelf te ontwikkelen en anderen te helpen. Krachteik biedt mij hiervoor een prettig platform. “

Petra Steffens, redacteur en schrijver. Telefoon 0621 27 36 35

“Bij Krachteik voel ik me gezien en op mijn gemak! Ik ontmoet er mensen op een aangename manier, we inspireren elkaar en werken aan een samenleving op basis van gelijkwaardigheid. Op een ongedwongen manier leren we elkaar als mens kennen en steken we gelijk de handen uit de mouwen. Dat schept vertrouwen en een band. Mooi toch!”

Frits Opdam, ondernemer aanbevelings-marketing. Telefoon: 0625 08 48 35

“Samenwerken en aanbevelen is de meest natuurlijke vorm om tot groei op elk gebied te komen, daar staat “Krachteik” voor. Wij helpen elkaar, inspireren elkaar en creëren zo eerlijke business, gelijkwaardig, met respect, passie en diepgang.  De bijeenkomsten ervaar ik als warm, open, luchtig en inspirerend.”

Sabine de Bruijn, trainer in Menselijk zakendoen! Telefoon: 0642 71 82 91

“Krachteik snapt hoe het samenwerken van de toekomst eruit gaat zien en brengt zo de toekomst in het hier en NU. Ik vind dat fijn. Elkaar versterken door actief samen te werken en te weten “Heej, ik kan niet alles alleen”, daar staan we voor. Een netwerk van ondernemers die het beste met elkaar en met zichzelf voor hebben en zien wat er nodig is om prettig te werken en te leven. We groeien er allemaal van!”

Marnix Lamers, inspirator en Joyfulness-facilitator 0615 05 08 24

“Waarom ik deelneem aan Krachteik? Heel simpel: nergens anders ontmoet ik gelijkgestemden, waarbij er zowel goede, energie-gevende gesprekken plaatsvinden, en er tegelijkertijd focus is op zakendoen, en er leuke events van gemaakt worden met verrassende elementen die de boel losmaken. En dat zonder enige drukdoenerij en stressgevende verwachtingen. Krachteik is het nieuwe netwerken in de praktijk!”

Géra Nieuwenhuis, Ondernemer en coach.Telefoon 0610 88 10 90

“Een ieder heeft zijn eigen krachten, door deze te bundelen wordt je samen sterker. Dit is kort samengevat wat ik ervaar en voel bij Krachteik. Ongedwongen meebouwen aan een netwerk waarin jouw kennis en kunde wordt gewaardeerd en waar je leren kunt en gebruik kunt maken van de kennis en kunde van anderen. Ik maak er dankbaar gebruik van.”

Ietje Schippers, therapeut. Telefoon 0640 04 66 88

“Krachteik deelt mijn visie dat we samen één zijn, energetisch verbonden met elkaar. Maar ook dat we onafhankelijk van elkaar ieder op onze eigen wijze, uniek zijn en iets toe te voegen hebben aan de samenleving en de maatschappij. Krachteik is voor mij een waardevolle sociale samenwerkingsvorm met de mogelijkheid elkaar aan te vullen!”

Onne van Deventer, videomaker en regisseur. Telefoon 0681 92 99 08

“Krachteik betekent voor mij een groeiend netwerk van contacten, kennis en inspiratie. Vooral de Netwerkcafé-bijeenkomsten vind ik zinvol. We delen onze kennis en ervaringen in een ontspannen en gezellige sfeer. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om te netwerken. Ik verwacht dat Krachteik de vruchtbare bloei zal doorzetten waar alle deelnemers aan bijdragen én profijt van hebben.”