De reis van je leven-Monique Cornielje

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2019
19:30 - 22:30

Locatie
Station026

Categorieën


Try-out

Monique Cornielje TRY-OUT

Een verhaal over het leven, dat misschien niet altijd even makkelijk is, maar waar je zoveel van kunt leren dat het nog leuk wordt ook. Een authentiek verhaal met persoonlijke ervaringen als rode draad. Ik schets hoe ik struikelend en wel door het leven ging, heerlijk tegen de stroom in, in de hoop dat het nog iets zou worden. Helaas, het wordt niks, ik word er alleen letterlijk ziek van en dat brengt de wending: ik stop met overleven en begin met leven.

Ik giet het in een spontaan optreden met luchtige anekdotes. Geen zwaar verhaal, want daar ben ik helemaal niet van en daar heeft ook niemand iets aan. Het leven is vaak al ingewikkeld genoeg, dus er samen ook gewoon om kunnen lachen, werkt op z’n tijd het beste! Houd er wel rekening mee dat je na het optreden een paar illusies armer bent. Zekerheid bestaat helemaal niet, onder controle houden klinkt misschien daadkrachtig, maar leidt nergens toe en alleen het hier en nu bestaat, de rest heb je er zelf bij verzonnen.

Ruim vier jaar geleden begon ik met optreden. Een oude wens gaat hiermee in vervulling en ik heb er ontzettend veel lol in. Mijn optredens zijn volop in ontwikkeling. Ik probeer steeds dingen uit, ik schaaf, schrap en voeg toe. Op weg naar een echte avondvullende voorstelling.

Voor de Krachteikers en andere genodigden maak ik mij op voor een leuke try-out. Kom je ook?

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Iets te drinken en wat te knabbelen is aanwezig.

Aanwezig deze avond zijn:

Eli te Winkel
Esther Sanders
Mirjam de Nooij-Wittenberg
Astrid Feijen
Claudia Dorland
Erik Peters
Gerard Buijze
Frits Opdam
Doortje Hendriks
Henriette Visser

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.